Bota ärftligt håravfall

Utslag i hårbotten

Utslag i hårbotten kan vara många olika saker. Det kan bero på svamp eller klåda i hårbotten eller det kan vara utslag av annan karaktär. Ta först och främst reda på om du har utslag på andra delar kroppen eller endast hårbotten. Om du bara har utslag som är lokaliserade till din hårbotten så kan det röra sig om seborroiskt eksem eller psoriasis.

Innan du kontaktar en läkare eller köpa dyra produkter mot dina utslag i hårbotten så finns det diverse behandlingar du kan prova först i ditt hem. .

Aloe Vera mot utslag i hårbotten: Prova att smörja in din hårbotten med Aloe Vera efter varje gång du har duschat. Aloe Vera har läkande egenskaper för sår och på sikt hjälper det mot utslag i hårbotten.

Kokosolja: Även kokosolja har egenskaper som hjälper till att bekämpa utslag i hårbotten. Smörj in din hårbotten rikligt med kokosolja innan du går och lägger dig och tvätta av håret dagen efter. .

Massera gärna din hårbotten ungefär 10 minuter två gånger om dagen. Detta kommer öka blodflödet till din hårbotten vilket i sin tur hjälper kroppen att läka hårbotten och göra den fri från utslag. .

Det kan också vara ett bra tips att undvika stylingprodukter på ett tag eftersom de kan innehålla starka kemikalier som förvärrar läget. .

There are no icons to display.