Bota ärftligt håravfall

Hårersättning och peruker för män

När man börjar tappar hår så finns det många olika alternativ på vad man kan göra. Många män låter helt enkelt håret falla av och rakar av resten av håret. Andra försöker sig på läkemedel, laserbehandlingar och hårtransplantationer. Slutligen finns det de män som väljer att bära en peruk eller hårersättningar för män. Peruker kan bäras antingen vid permanent håravfall, men är också ett vanligt alternativ vid tillfälligt håravfall till exempel på grund av sjukdom.

I dagsläget finns det goda möjligheter till att få ett bra och trovärdigt resultat. För att få en så realistisk peruk som möjligt är det bästa alternativet att få de specialanpassade efter just dig och din hårfärg.

Du kan få peruker och hårersättning tillverkade av antingen äkta hår eller syntetiskt hår. Perukerna gå att få i olika frisyrer och kan som tidigare nämnt anpassas helt efter köparens önskemål. Att bära peruk ger också fler möjligheter till att ändra frisyr och hårfärg efter önskemål.

Hårersättning är något annorlunda än en peruk och tillverkas på en hårplatta som sitter permanent på det område du förlorat hår. Hårersättning kan även det skapas efter egna önskemål som till exempel bestämd tjocklek, hårfärg och så vidare. Skillnaden mellan en peruk och hårersättning är att man för att ta av hårersättningen krävs det i många fall att en specialist gör det.

En peruk eller hårersättning är dessutom oftast mycket billigare än hårtransplantationer och laserbehandlingar.

There are no icons to display.